top of page
graphix.png

GraphixTrade

1990-ben alakult meg a Graphix-Line Stúdió Kft., amely kibővített reklámdekorációs tevékenységi körrel, szakképzett alkalmazottakkal és korszerűsített gépparkkal kezdte meg működését. Ügyfélkörünk dinamikus bővülésével és az egyre nagyobb megrendelésekkel párhuzamosan folyamatosan bővítettük kapacitásunkat.

2016 óta a Pallos Team színházi és filmes díszletek, kellékek, szobrok és óriás bábok készítésével erősíti stúdiónk működését.
Fiatalos, lendületes és ambiciózus csapatunkkal törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk.
Mindannyiunk számára öröm, hogy megrendelőink elégedettek és visszatérnek hozzánk.

tm_logo_partner.jpg

TMCARS

Ügyfeleink számára a formatervezési szolgáltatások teljes spektrumát kínáljuk:
 
- Szabadkézi- és számítógépes ötletrajzok készítése
- Számítógépes 3D modellezés
- Fotórealisztikus látványtervek készítés
- Valós fizikai modell építés minden méretben
  (clay, hab, gyorsprototípus)
- Prototípusok gyártása, építése
- Gyártási munkafolyamatok ellenőrzése
- Kivitelezési szaktanácsadás
- Formatervezői konzultációs szolgáltatás
 
Így próbáljuk meg elérni célunkat, hogy ügyfeleink igényeit komplex megoldásokkal tudjuk kielégíteni.
Névtelen.png

S39 HYBRID DESIGN

A 2004 óta működő alkotócsoport. Elsősorban nagy léptékű, komplex művészeti tervezéssel foglalkozik. A tervezés tárgya jellemzően kapcsolódik a téralkotás valamely formájához, legyen szó installációról, épületekhez kapcsolódó művészeti tervezésről, tárgytervezésről vagy köztéri művészetről. A csoport állandó tagjaihoz kapcsolódva meghívott művészek, építészek és egyetemi hallgatók dolgoznak egy-egy projekten. A műhely számos újító szellemű rendezvénynek, workshopnak ad helyet. Többéves működésével, belvárosi fekvésének és rendszeres rendezvényeinek köszönhetően inspiráló közeget és találkozóhelyet nyújt többféle szakterület képviselője számára.
bottom of page